Speel-o-theek - Followthenose 1a

Title
Ga naar de inhoud
Puzzelen

Wij verhuren puzzels voor honden en hun bazen om lekker bezig te zijn. Over het algemeen zijn de hondenpuzzels best prijzig en kunt u deze niet even uitproberen. Ook is het kiezen tussen al deze puzzels vaak lastig.
Om de keuze makkelijker en leuker te maken kunt u bij ons puzzels huren. De puzzels vragen denkwerk van uw hond. Tien minuutjes puzzelen staat gelijk aan veel langere wandeling.
Denkpuzzels zijn er voor ieder niveau, voor de overactieve jong hond tot de stijvere en strammere senior. Alle puzzels moeten stap voor stap samen ontdekt worden, het is dus niet de bedoeling dat u de puzzels op de grond zet en zelf wat anders gaat doen. Het gaat om lekker samen bezig zijn.
Hoe werkt het
Bij ons zit u niet vast aan een lidmaatschap of abonnement. Als u een puzzel bij ons huurt spel huurt vragen wij een borg van € 20,- per puzzel. De borg ontvangt u terug als u de puzzel schoon en heel inlevert.
Nadat u een leuke puzzel heeft uitgezocht, mag u deze 7 dagen huren voor het bedrag van € 5,-.
Een afspraak maken voor huren, verlengen of terug brengen kan via Facebook – messenger, telefoon of via ons contactformulier op de website.  
Ik adviseer u graag bij de keuze van een puzzel en voorzie u van een stappenplan voor de opbouw.
Ideaal is het om eerst een privé-les in te plannen, zo kan ik de puzzelstijl van jouw hond gaan verkennen en nog meer gericht advies gaan verstrekken.
(c) WdW - 2018
Terug naar de inhoud